7 Aralık 2009 Pazartesi

YÜZÜK YASTIĞI






















       Kurdele çeşitleri ile ipek gül'den bir demet...

16 yorum:

  1. Sevgili Nigar Hanım.Ukalalık saymayın ama internette arandığı zaman blogunuzun daha çok açılması için,''çeğiz'' kelimelerini ''çeyiz'' olarak düzeltirseniz daha çok insana ulaşırsınız.Sizi tanımadan seviyorum.Blogunuz henüz yeni iken yazayım dedim.Ne olur küsmeyin e mi?Bu yorumumu da yayınlamayınız lütfen.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. merhaba nigar abla yaptıgınız elişlerini uzun zamandır takip ediyor ve yapmaya çalışıyorum yapmış oldugunuz güllerin yapılışını ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız çok mutlu olacagım lütfen en azından bi ipucu veriniz.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Neduk, uyardığın için çok teşekkür ederim, bilakis memnun oldun hiç bir zaman kırılmam böyle hatalarım oldukca beni uyarabilirsiniz.

    Merhaba Fatma, beni takip ettiysen bazıları hariç yaptıklarımı sizle paylaşıyorum sadece bir ikisini kendime saklıyorum, bir ip ucu vereyim özelliği kurdelesinde,küçük olanlar hepimizin bildiği organze kurdeleden yapılmış : )

    YanıtlaSil
  4. Ohh dünya varmış iyiki bu bloğu açtınız desem inanın abartmış olmam çünkü, bu güzel tasarımların yanında insan birkaç kelime birşeyler okumak istiyor. Flickr'da bu uzun uzadıya mümkün olmayabiliyor değil mi?
    Aramıza hoşgeldiniz.
    Hemen izlemeye alıp linklerime ekliyorum duymayanlarada duyuracağım blogunuzu, bu güzelliklerden kimseler mahrum kalmasın diye :)
    Tekrar görüşmek üzre.

    YanıtlaSil
  5. Nur hoşbulduk,
    güzel yorumun için teşekkür ederim : )

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldiniz ,nişan yastığını çok beğendim.

    YanıtlaSil
  7. Cok guzel oldu demek cok basıt kalır,fovorılerımden bırı oldu bu yuzuk yastıgı,Sevgılı ablacım bu modellerı gelınlık tasarımlarının uzerındede bır gun gormeyı ısterım.

    YanıtlaSil
  8. Hoş bulduk Sibel teşekkür ederim.
    Nihalcim hedeflerimden biride bu biliyorsun , ilk gelinliğimide sana dikmek isterim ; )

    YanıtlaSil
  9. Evet ablacım hayallerini biliyorum.Sen şimdiden çalışmalara başla hazırda dursun:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel aranıp duruyorum sayfalarda yapılışlarını anlatmışmısınız diye zuhal hanımın nevresimlerine bayıldım.maaşaallah çok marifetlisiniz.Allah yolunuzu açık etsin

    YanıtlaSil
  11. Zuhal ve kendi adıma çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Nigar Hanım,sitenizi ilgi ve beğeniyle izliyorum.Gerçekten hepsi çok zarif.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, Nigar abla. Ben Mogolistandan yaziiourum. Cok cok guzel ciceklerin icin tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Ben sana çok teşekkür ederim Mğolistan'dan bana bu güzel mesajını yolladığın için,ayrıca sana ve oralardan beni izleyen herkese selamlar, SEVGİLER : )

    YanıtlaSil
  15. güzel ablacım tek kelimeyle hayran kaldım.Yüce Rabbim gönlünüze ne güzel ilhamlar lütfediyor ki böyle hoş çalışmalar meydana geliyor.Zaten "Güzel gören,güzel düşünür; güzel düşünen hayatından lezzet alır." çok sevdiğim bir sözdür bu. sanıyorum sizde de bu kriter var.Allah(cc) yar ve yardımcın olsun.

    YanıtlaSil