28 Nisan 2013 Pazar

Dumanlı kuvars, gümüş imameler ve nazlı gül tesbih

MAJESTİK KURDELE organze 58 cm : kahverengi ipek 7 mm : 189 - 193 / DUMANLI KUVARS Smokey Quartz, Goldhaltiger Quarz

... Kahverengimsi ya da kirli sarıya yakın renkli kuvars kristali.

Taş : Dumanlı Kuvars
Sertlik Derecesi : 7
Kimyasal Yapısı : SiO2
Özgül Ağırlığı : 1,5
Burçlar : Akrep
Çakralar : Kök
Temizleme : Akan su / Güneş (1 saat)

DUMANLI KUVARSIN Fiziksel Etkileri

El ve ayak rahatsızlıklarında özellikle etkilidir. Kramplara karşı etkilidir. Sinir sistemine iyi gelir, sinirleri güçlendirir.

DUMANLI KUVARSIN Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar.
Duyguları güçlendirir.
İletişim bozukluklarına karşı etkilidir.
Kişinin yaşanılan ana odaklanmasını sağlar.
Koruyucudur. Negatif enerji ile kişi arasındaki engeldir.
Kuvars kristali ile birarada kullanıldığında, kişiye amaçlarını ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayacak olan gerekli pozitif enerjiyi sağlar.
Negatif enerjinin dönüştürülmesinde etkilir.
Sinirsel gerginliğe, sinir bozukluklarına, strese ve panik atak hastalığına karşı etkilidir. Kişiye sakinlik verir. Kâbusları engeller.

Etkisi yavaş ama yoğun ve de güçlüdür. Sabırla kullanılmalıdır. Özellikle meditasyonda kullanılabilecek etkili bir taştır. Zihnin gereksiz seslerini susturarak gerekli olan sukunet ve iç huzuruna ulaşmanızı sağlar.
Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, yeni satın aldığınız bir kristali kullanmadan önce mutlaka bir gece toprağa gömerek negatif enerjilerden temizleyin ve ondan sonra kullanmaya başlayın. Kristaller, onun enerjisine alışkın olmayanlarda ilk başlarda başağrısına sebep olabilir. Böyle bir durumda kristalinizi çıkarın. Ancak enerjisine alıştığınızda sürekli olarak kristal takabilirsiniz. Temizlediğiniz bir kristale başka insanların dokunmalarına izin vermeyin.
Taşınızı toplayacağı negatif enerjilerden arındırmak için; ilk iki hafta kullanımda her gün suyun altında tutarak temizleyin. Daha sonra standart temizleme yöntemiyle kullanmaya devam edebilirsiniz Yaklaşık 2-3 haftada bir suyun altında tutulur.


6 yorum:

  1. Здравствуйте, очунь красиво. Я поклонница вашего творчества, еще бы мастер класс по Вашим прекрасным розам!!!

    YanıtlaSil
  2. Скажите, а в России у Вас есть друзья, Вы сотрудничаете? Расскажите как Вы научились создавать такую красоту. Прошу прощения за опечатку.

    YanıtlaSil
  3. Прошу прощения за опечатку. Расскажите как Вы научились создавать такую красоту, думаю многим Вашим читателям будет интересно. Спасибо.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Bepa kısacası, hobi olarak başladım ve zamanla kurdele nakışını geliştirdim... teşekkür ederim sevgiler... teşekkürler Maite :)

    YanıtlaSil